Wat zet jij voor haar onder de kerstboom? - Misterdaily

Wat zet jij voor haar onder de kerstboom? - Misterdaily

leder jaar is het weer lastig, een kado onder de kerstboom voor jouw vriendin, vrouw of crush. Wie zij ook is, ze is vast heel speciaal voor je, anders had je niet op dit inspiratie artikeltje geklikt. Laten we snel overgaan in de tips voor onder de kerstboom!
Zowel jouw als haar nieuwe must-have; Oy Care deo-scrub
Niet alleen jouw voeten, ook de voetjes van jouw vriendin zitten midden in de barre winter- maanden. En vooral vrouwen willen zich het liefst helemaal warm inpakken. Dat weten we maar al te goed. Echter liggen deze voetjes vervolgens wel na gevangen te zitten in warme sokken en stevige schoenen, naast jou in bed. Het liefst zien we daar dan wel frisse en gezonde voetjes liggen natuurlijk! En dit is daarom een perfect kado voor zowel jou, als je vriendin.
Door in de winter je voeten in te pakken in sokken en schoenen kun je zweetvoeten krijgen en kan er eelt ontstaan. Sterker nog; door het broeien in te warme schoenen kunnen er zelfs bacteriën en schimmels gaan groeien. Dit is te verhelpen door een paar keer per week je voeten te scrubben. Het scrubben is belangrijk om de huid van de voeten te laten ademen en deze zacht te maken, maar bovenal helpt de Oy Care deo-scrub bij het tegengaan van zweet- geurtjes. Top!
OY is een stevige gel-scrub, die je in masseert op de droge huid en één minuut laat inwerken. De gel verandert blij aanraking met water in een melk waardoor je het er in een oogwenk onder de douche afspoelt.
Terug naar blog